Tajne Meda

Svakom teglicom Vam otvaramo tajne našeg meda. Vrhunski kvalitet namirnica kombinujemo sa umećem pravljenja meda i mednim mešavinama. Vreme je da i Vi okusite delić naše medene čarolije...

Zapratite nas na Instagramu

© 1986 Tajne Meda – Pčelarstvo Ćukalović

Opšti Uslovi Pružanja Usluga

Tajne Meda / Opšti Uslovi Pružanja Usluga

Prodaja prirodnog meda, mednih mešavina i ostalih pčelinjih proizvoda putem naše online prodavnice tajnemeda.rs obavlja se u okviru registrovanog poljoprivrednog gazdinstva Ćukalović sa važećim podacima iz nastavka:

 • Pčelari: Dejan, Vesna, Nada, Nataša Ćukalović
 • RS 10000-224
 • Srpski Kraj
 • 22320 Inđija

ZAŠTO NAŠ MED?

 • Zato što ga direktno iz košnica sipamo u staklene tegle.
 • Zato što ga pre svega pravimo za našu decu.
 • Zato što negujemo tradiciju dugu 132. godine.
 • Zato što košnice selimo na ekološki čista i netaknuta područja.
 • Zato što ne dodajemo nikakve veštačke aditive, boje, šećer.
 • Zato što pčele ne hranimo pogačama.
 • Zato što podržavamo svaku analizu na koju lično želite da ga pošaljete.
 • Zato što nismo farmaceuti i ne petljamo se u posao prirode.
 • Zato što meda imamo onoliko koliko priroda i vremenski uslovi dozvoljavaju
 • Zato što nismo “firma”, ,,kompanija“, ni prehrambena industrija već malo porodično pčelarsko domaćinstvo.
 • Zato što su svi naši proizvodi od sipanja do pakovanja prošli kroz naše ruke.

Prodajna cena pčelinjih proizvoda je naznačena uz svaku teglicu u našem online dućanu ukoliko se radi o mešavinama s voćem i čistom prirodnom medu. Ukoliko želite medno biljnu mešavinu za zdravstvene potrebe potrebno nam je više informacija a to znači da možete da nam pišete na instagram ovde ili putem Facebook-a ovde.

CENA MEDNO BILJNIH MEŠAVINA

Zašto cena medno biljnih mešavina nije definisana i ne nalazi se u Online Dućanu?

Kako smo mi medno biljna apoteka napominjemo da je svaka teglica zdravlja namenska u zavisnosti od Vašeg zdravlja, potreba i posebnih uslova, samim tim cena nije definisana. Pravimo je namenski za Vas nakon što dobijemo više informacija.

Kada pokucate na naša vrata i kažete nam šta Vam je potrebno bilo da je to med za imunitet, anemiju, mešavina za prostatu, jodirani med za štitnu žlezdu, mešavina za holesterol  ili bilo šta drugo vezano za Vaše zdravstvene tegobe nakon konsultacija sa mamom ili ćerkom travarkom dobićete cenu Vašeg proizvoda a na Vama je da nam kažete da li Vam to odgovara odnosno da li želite da isti naručite ili ne.

Nakon što smo definisali šta Vam treba a Vi ste se složili sa cenom, pristupamo pravljenju Vaše medne mešavine sa biljem i lekovitim tinkturama.

KUPOVINA IZ NAŠEG DUĆANA

Kupovina prirodnog meda ili mednih mešavina sa voćem obavljaće se u skladu sa uslovima koji su objavljeni na tajnemeda.rs – shop online ukoliko nije drugačije definsano sa kupcem.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika cena prirodnog meda, melema, i svih ostalih pčelinjih proizvoda ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

Kako je ovo porodična tradicija, sve radimo sami, trudimo se i da održavamo sajt, obilazimo pčelinjake i pravimo mešavine, tinkture, meleme, pakujemo i šaljemo. Zato ne zamerite nam ukoliko negde postoji propust. Uvek možete da nam pišete i ukažete na propust, date sugestiju ili predlog.

To možete uraditi ovde.

Slike ne moraju biti 100% identične proizvodima. Svi proizvodi prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku.

Šta to znači?

Pošto smo mi malo porodično pčelarsko gazdinstvo, znači da meda imamo u ograničenim količinama.

Količine meda zavise od raznih uslova a  pre svega od prirode i klime, više o tome možete čitati ovde.

Garantujemo da je naš med prirodan, domaći i podržavamo svaku proveru našeg meda. Ukoliko Vam se ne sviđa naš med, ili sumnjate da naš med nije pravi med, potpuno podržavamo da ga odnesete na analizu i lično se uverite u njegov kvalitet. Koje su karakteristike prirodnog meda i kako da prepoznate pravi med, pročitajte u tekstu ovde.

NAČINI PLAĆANJA

Plaćanje proizvoda na našoj internet prodavnici je moguće izvršiti na jedan od sledećih načina:

Sve detalje ćete dobiti nakon porudžbine. Neko iz naše porodice će Vas kontaktirati da potvrdi porudžbinu i da se dogovorite oko načina plaćanja.

Kakva je garancija za proizvode Pčelarskog Gazdinstva Tajne Meda  i kako se ostvaruje pravo na reklamaciju i povraćaj robe:

Pčelinji  proizvodi  Pčelarskog Gazdinstva Ćukalović su proizvedeni sa najboljom proizvodjačkom praksom, pakovanje proizvoda vrši se u objektima registrovanim u Ministarstvu poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva pod brojem RS 10000-224.

Pčelarski proizvodi porodice Ćukalović  su prirodni i sastojci u njima su prirodnog porekla. To su pčelinji proizvodi, bilje, alge, pečurke, tinkture više o našim sastojcima možete videti ovde.

USLOVI KUPOVINE

Cena proizvoda navedena na sajtu je konačna u trenutku porudžbine. Sve cene su u dinarima bez uključenih troškova dostave. Prilikom naručivanja molimo Vas da ostavite Vaše podatke, ime i prezime, adresu na koju šaljemo paket i broj telefona. Dobićete povratnu email poruku da smo primili Vašu porudžbinu i kada možete da očekujete porudžbinu. 

Proizvodi koje naručite putem sajta tajnemeda.rs biće vam isporučene isključivo putem Post Expressa u periodu od 8 do 18h nakon potvrde prijema poružbine. Ukoliko ste proizvod naručili a povratni email niste dobili, moguće da je Vaša poruka završila u spam ili junk folderu. Molimo Vas da nas kontaktirate telefonom i da nas obavestite da ste nam email poslali.

PREUZIMANJE POŠILJKE

Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite. Ukoliko je pošiljka naizgled bez oštećenja slobodno preuzmite pošiljku i potpišite kuriru adresnicu, ukoliko je proizvod oštećen a to se nije moglo videti pregledom pošiljke na prijemu molimo Vas da nas obavestite i da uputite reklamaciju pošti ovde.

Naručenu robu plaćate kuriru prilikom preuzimanja pošiljke.

Ukoliko je u pitanju medna mešavina napravljena namenski za Vas, možete platiti na naš račun  cenu mešavine a težinu paketa poštaru ili pak ceo iznos možete platiti poštaru odjednom. Imajte u vidu da ako sve plaćate poštaru ili bilo kojoj kurirskoj službi pored cene za težinu paketa plaćate i proviziju na cenu paketa. 

Kalkulator cena Post Expressa za paket ukoliko sve plaćate pouzećem možete videti ovde.

Naručeni proizvod ili proizvodi biće vam isporučeni u roku od maksimalno 7 radnih dana od datuma porudžbine ukoliko se radi o proizvodima sa definisanom cenom koji se nalaze u našem Online Dućanu.

VREME DOSTAVE ZA NAMENSKI PRAVLJENE MEDNE MEŠAVINE SA LEKOVITIM BILJEM

Ukoliko su u pitanju medne mešavine, kako svaku teglicu pravimo namenski praksa je da Vas obavestimo kada je Vaša medna mešavina spremna.

Ukoliko naručenog proizvoda nema na zalihama ili dodje do vanrednih okolnosti koje sprečavaju isporuku narudžbine, bićete obavešteni o nemogućnosti da vam se proizvod isporuči u predvidjeno vreme i dobićete informaciju kada će to biti moguće ukoliko je u pitanju proizvod sa definisanom cenom.  Mešavine za zdravlje pravimo isključivo nakon dogovora i odmah ćete znati da li i kada će otprilike biti spremne.

ODUSTAJANJE OD KUPOVINE

Molimo Vas da pre nego što naručite neku mednu mešavinu budete savesni oko preuzimanja iste. Svaka teglica je namenska i nemamo mogućnost da je ponudimo nekome drugom ukoliko Vi odustanete od iste.  Opet napominjemo da smo mi mali proizvođači i da je broj teglica koje možemo da ponudimo zaista mali. Više o tome možete pročitati ovde.

Za sva pitanja u vezi kupovine proizvoda, cena ili isporuke možete nam pisati na mail info@tajnemeda.rs  ili nam postaviti pitanje putem telefona 063/ 76 22 485

Mi cenimo naše kupce i trudimo se da zadržimo njihovo poverenje.