Tajne Meda

Svakom teglicom Vam otvaramo tajne našeg meda. Vrhunski kvalitet namirnica kombinujemo sa umećem pravljenja meda i mednim mešavinama. Vreme je da i Vi okusite delić naše medene čarolije...

Zapratite nas na Instagramu

© 1986 Tajne Meda – Pčelarstvo Ćukalović

Blog

Tajne Meda / Izdvojeni članci  / Tajna našeg postojanja

Tajna našeg postojanja

Viktor Igo je rekao da tajnu najbolje čuvaju dobra deca. Složili bismo se sa njim uz konstataciju da naša proizvodnja osim čuvanja tajne, poseduje kreativnost deteta. Tajne su svojstvene predanju. Ako izađu na videlo, gubi se i naše postojanje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ORGANSKI PRIRODAN EKO MED (@tajne_meda) on

Godinama unazad, vešto pokušavamo da sakrijemo tajnu našeg meda. U eri modernih tehnologija gde se informacije brzo šire, naše sastojke čuvamo poput starih travara koji su znali napamet svoje sastojke ili su ih prenosili samo odabranima.

Moramo priznati da se godinama unazad, suočavamo sa brojnim pitanjima vezano za naše proizvode. Uz veliku ljubav prema našim potrošačima, trudimo se da transparentno, i sa puno pažnje prenesemo samo delić naših sastojaka I tinktura koje koristimo za vaše zdravlje.

Poput starih travara ili druida, naviknuti smo na suživot sa prirodom koji je na žalost nestao kod većine ljudi. Kao što svaka religija ima svoje svete tajne, tako su i naši sastojci za nas svetinja. Ipak, dovoljno smo svesni da osim kvaliteta našeg meda, postoji određeno poverenje koje moramo imati pri kontaktu sa našim kupcima. Neke tajne ipak postoje da bi se otkrile.

KOJI SU TO SASTOJCI?

U protekle trideset i četiri godine, kao nosioci tajne ove generacije, naše pakovanje se nije menjalo. Kao i pojedini sastojci. Perga, razne vrste polena, propolis su jedan od sastojaka koji se decenijama koriste. U mesavinama za anemiju koristimo i koprivu ali ona sama po sebi ne znaci nista ako uz nju ne koristimo I tinkutre koje tu koprivu vezuju za med I koje su se nebrojano puta pokazala kao najbolji sastojak u mesavinama za malokrvnost.

Ostale biljne tinkture su ono što jeste tajna i što jeste pečat naše dugovečnosti. Uspešno poslovanje zahteva i vešto skrivanje travarskih poteza. Naravno, svesni smo da osim našeg kvalitetnog meda, postoji i zdrava konkurencija koja je i preduslov da bismo i mi sami bili bolji.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ORGANSKI PRIRODAN EKO MED (@tajne_meda) дана

Tajne se duže pamte. Tajne su ono što je neshvatljivo. Tajna ume da bude neprijatna, naporna i iscrpljujća. Tajna je breme koji nosi svako od nas. Ali svakako to nisu razlozi da bismo ikada posutatli. Verujući u bolje sutra, pridražavamo se pravila koja su zacrtana pre nas samih. I to je misterija sama po sebi. Jer tajna nas je okupljala.

U skladu sa svim standardima koji se propisuju danas, potrudili smo se da našu tajnu osavremenimo. Kao što i ljudi idu napred, tako smo i tretirali naše tajne tinkture. Bez inovacija, naše tajne tinkture ne bi ostale iste. Koliko god to čudno zvučalo. Prenošenjem znanja mi ostavljamo trag koji poput arehologa otkriva tajne prošlosti. Uz poštovanje svih propisa, naše tajne tinkture postaju vaša uspomena. Sećanje na ukus kome se uvek bezuslovno vraćate. I na tome Vam bez ustručavanja i tajni, beskrajno zahvaljujemo.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ORGANSKI PRIRODAN EKO MED (@tajne_meda) дана